Werkplaats Wonder (40-32uur)

Wij zijn op zoek naar een Werkplaats Wonder bij Dutch Deco Factory (DDF). Je gaat werken met het grootste geheim van DDF: onze werkplaats waar wonderen tot leven komen. Jouw taak is om te helpen bij het creëren van het onwaarschijnlijke, het onmogelijke en het ongelooflijke. Je zult een reeks materialen en gereedschappen gebruiken om de meest waanzinnige kunstwerken te maken.


Over Dutch Deco Factory: Sinds 2015, hebben we onze stempel gedrukt met objecten die de normen van gewoonheid tarten. Of het nu gaat om sculpturen die de zwaartekracht uitdagen, of window installaties die zelfs de voorbijgangers laten stoppen – bij DDF draait het allemaal om de sprankeling van creativiteit. We zijn trots om samen te werken met internationale merken zoals Nike, Fendi, Tommy Hilfiger en Apple om unieke en verbluffende kunstwerken te creëren. Met ons team vol ‘creative geeks’ zijn we vastbesloten om ons eigen stukje schoonheid aan de wereld toe te voegen.

De uitdaging:

Wat we zoeken:

Wat wij bieden:

Als je denkt dat je kunt omgaan met de unieke chaos en humor van Dutch Deco Factory, dan willen we jou. Stuur je cv en motivatiebrief naar evelien@dutchdecofactory.com. Wij kunnen niet wachten om jouw naam te zien schitteren in onze werkplaats bij Dutch Deco Factory!