Meester van het Spuiten (40-32 uur)

Bij Dutch Deco Factory (DDF), zijn we op zoek naar een Meester van het Spuiten om ons team in de spuiterij te versterken. Jij weet hoe je objecten kunt voorbereiden alsof ze de rode loper moeten betreden en je wil geen auto’s meer spuiten maar juist hele gave creaties? Bij ons dragen jouw precisie en vakmanschap bij aan de creatie van hoogwaardige objecten die wereldwijd bewonderd worden!

Over Dutch Deco Factory: Sinds 2015, hebben we onze stempel gedrukt met objecten die de normen van gewoonheid tarten. Of het nu gaat om sculpturen die de zwaartekracht uitdagen, of window installaties die zelfs de voorbijgangers laten stoppen – bij DDF draait het allemaal om de sprankeling van creativiteit. We zijn trots om samen te werken met internationale merken zoals Nike, Fendi, Tommy Hilfiger en Apple om unieke en verbluffende kunstwerken te creëren. Met ons team vol ‘creative geeks’ zijn we vastbesloten om ons eigen stukje schoonheid aan de wereld toe te voegen. 

De Uitdaging:

Wat we zoeken:

Wat we bieden:

Klaar om te laten zien dat jij de Meester van het Spuiten bent? Stuur je cv en motivatiebrief naar evelien@dutchdecofactory.com. Wij kunnen niet wachten om jouw naam te zien schitteren in onze spuiterij bij Dutch Deco Factory!