Junior Project Manager (40 uur)

Dutch Deco Factory (DDF) zoekt een Junior Project Manager! In deze rol krijg je de ongelooflijke taak om samen met Jeroen (Hoofd Productie) onze creatieve tornado’s in goede banen te leiden. Je zult verantwoordelijk zijn voor het plannen, uitvoeren en coördineren van projecten van begin tot eind. Je werkt nauw samen met onze getalenteerde kunstenaars in de werkplaats om ervoor te zorgen dat onze projecten soepel verlopen en op tijd worden afgerond. En daarnaast onderhoud je het contact met onze klanten.

Over Dutch Deco Factory: Sinds 2015, hebben we onze stempel gedrukt met objecten die de normen van gewoonheid tarten. Of het nu gaat om sculpturen die de zwaartekracht uitdagen, of window installaties die zelfs de voorbijgangers laten stoppen – bij DDF draait het allemaal om de sprankeling van creativiteit. We zijn trots om samen te werken met internationale merken zoals Nike, Fendi, Tommy Hilfiger en Apple om unieke en verbluffende kunstwerken te creëren. Met ons team vol ‘creative geeks’ zijn we vastbesloten om ons eigen stukje schoonheid aan de wereld toe te voegen.

De uitdaging:

Wat we zoeken:

Wat we bieden:

Als je denkt dat jij de projectmanager bent die onze projecten kan temmen (of op zijn minst met ze kan samenwerken), dan willen we jou in ons team! Stuur je cv en motivatiebrief naar evelien@dutchdecofactory.com. Wij kunnen niet wachten om jouw naam te zien schitteren bij Dutch Deco Factory!