About Us

Careers

We are growing and are always interested in meeting new colleagues.

Vacancy

Spuiter / Voorbewerker m/v

(full-time – 38 uur)

Dutch Deco Factory (DDF) is een creatief maakbedrijf voor bijzondere projecten. Onze klanten vragen ons om hen te helpen met het design van hun opdrachten, de uiteindelijke creatie ervan én de bijzonder finish die ze wensen. Niets is ons te gek. De ene keer gaat het om een ‘one off’ 3D sculpture voor een lokale kunstenaar en de andere keer bouwen we mee aan een nieuwe attractie voor een groot internationaal pretpark. En daar zit natuurlijk nog een heleboel tussenin. DDF maakt op dit moment een enorme snelle groei door. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Functie-inhoud

Het gaat hier om een voltijd spuiter/voorbewerker die valt onder de aansturing van de Teamleader Workshop. Het takenpakket is niet in steen gebeiteld, maar bestaat onder meer uit:

  • Voorbewerken voor o.a. het spuitwerk.
  • Kleuren mengen.
  • Spuiten van coatings en lakken.
  • Aanbrengen decoratieve finishes.

 

Soms zal het nodig zijn om te reizen voor een project. Dat kan binnen Nederland zijn, maar het kan in bepaalde gevallen ook voorkomen dat je voor een opdracht voor een korte periode naar het buitenland moet gaan.

 

Over jou

We zoeken een flexibele aanpakker zonder 9-5 mentaliteit. Iemand die niet terugdeinst van een uitdaging en die dus een flinke dosis doorzettingsvermogen heeft. In deze rol vinden we het belangrijk dat je een actieve houding hebt in projectteams zodat ook jouw bijdrage er tevens voor zorgt dat projecten op tijd en volgens kwaliteitsnormen worden opgeleverd. En zorgen jouw slimme methodes en inzichten voor een gewenst resultaat. Je vindt het leuk om nieuwe technieken te onderzoeken en te leren en houdt ervan om gestructureerd en accuraat te werken.

 

Bij DDF zijn we juist gespecialiseerd in bijzondere, decoratieve afwerkingen. We zijn dus zeker niet een normale spuiterij. Kennis en ervaring op het gebied van kleuren, decoratieve coatings of texturen is een pré, maar geen must. We brengen je graag de laatste technieken bij. Je hebt wel een goed gevoel en oog voor kleuren en hebt wel ervaring als spuiter. Verder ben je in het bezit van Rijbewijs B(E).

 

Wat we bieden
Zoals gezegd zit Dutch Deco Factory in een stroomversnelling. Het is een jong, gezellig en gevarieerd team met een grote ambitie en veel creativiteit. Een bruisende werkomgeving dus zonder 9 tot 5 mentaliteit, maar een moderne attitude die op het ene moment veel van je vraagt en op het andere moment veel teruggeeft. En we maken echt hele toffe dingen waar we supertrots op zijn! Naast een prima (onderhandelbaar) salaris krijg je 24 vakantiedagen per jaar en bestaat de mogelijkheid om overwerk uit te laten betalen.

 

Solliciteren

Heb je interesse in deze baan, solliciteer dan snel via jobs@dutchdecofactory.com.

We ontvangen graag een korte motivatie en CV. Voor meer informatie over DDF kun je ook eens verder kijken op deze website.