VACANCY

Operationeel Manager

Fulltime (40 uur)

Dutch Deco Factory maakt design- en kunstspecials; van sculpturen voor kunstenaars, attracties voor attractieparken, window installaties voor luxueuze fashion ketens tot eigen ontwikkeling van nieuwe materialen. Klanten zoals Efteling, Louis Vuitton Group, Lady Gaga, Nike en OMA Architects vragen ons om hen te helpen met het design van hun projecten, de uiteindelijke realisatie ervan én de bijzonder finish die ze wensen. Wij beginnen vaak met een project, waar andere bedrijven juist zouden stoppen. 

 

Functie-inhoud

Onze klanten vragen om unieke projecten met hele strakke deadlines. De juiste bedrijfsvoering is noodzakelijk om de projecten succesvol af te ronden. Wij zijn daarom op zoek naar een operationeel manager, die verantwoordelijk is voor de planning, voorraadbeheer, (na-)calculaties, taakverdeling van de medewerkers en samenwerkingen met onze specialisten en leveranciers.

 

Over jou

Het maakt niet uit waar je vandaan komt, waar je naar school ging of in welke branche je zit – als je uitzonderlijk werk hebt gedaan, sluit je dan bij ons aan om de toekomst van unieke designprojecten, kunstinstallaties en duurzame producties te bepalen! Elk project bij Dutch Deco Factory is anders, we zoeken daarom een echte aanpakker. Iemand die niet terugdeinst voor een uitdaging, iemand met een flinke dosis doorzettingsvermogen. Technische kennis en interesse van materialen en technieken in de constructie en afwerking zijn een pré. 

 

Wat we bieden

Dutch Deco Factory zit in een stroomversnelling. Het is een jong team met een grote internationale ambitie. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een bedrijf met een moderne attitude die op het ene moment veel van je vraagt en op het andere moment veel teruggeeft.

 

Interesse?

Stuur je CV + korte motivatiebrief naar jobs@dutchdecofactory.com