About Us

Careers

We are growing and always interested in meeting nice new colleagues.

Vacancy

Manager Projects & Workshop m/v – fulltime (32-40 uur).

Dutch Deco Factory (DDF) is een creatief maakbedrijf voor bijzondere projecten. Onze klanten vragen ons om hen te helpen met het design van hun opdrachten, de uiteindelijke creatie ervan én de bijzonder finish die ze wensen. Niets is ons te gek. De ene keer gaat het om een ‘one off’ 3D sculpture voor een lokale kunstenaar en de andere keer bouwen we mee aan een nieuwe attractie voor een groot internationaal pretpark. En daar zit natuurlijk nog een heleboel tussenin. DDF maakt op dit moment een enorme snelle groei door. Daarom (her)structureren we onze organisatie en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Functie-inhoud
Het gaat hier om een nieuwe functie binnen het managementteam waarbij je de ruimte krijgt om het naar eigen inzicht in te richten en te organiseren. Hoe het er precies zal uitzien heb je dus min of meer zelf in de hand. Waar we voor nu aan denken is in ieder geval het volgende:

  • Verantwoordelijk voor onze workshop (via een 1e medewerker).
  • Plannen van projecten (met fases en taken) en deze up-to-date houden.
  • Projecteigenaarschap waarbij contact met onze opdrachtgever én leverancier(s) essentieel is. Denk hierbij aan advies, uitvoer, haalbaarheid, deadlines, meerwerk, voortgang, kwaliteitscontrole, etc.
  • Inkoop/voorraadbeheer (samen met 1e medewerker workshop), tevens onderhoud contacten met (vaste) leveranciers.
  • Planning onderhoud installaties en gereedschappen.
  • Ondersteuning bieden aan de afdeling Verkoop, bijvoorbeeld met het doorrekenen van offertes.
  • Projectadministratie (nacalculatie).

Soms zal het nodig zijn om te reizen voor een project. Dat kan binnen Nederland zijn, maar het kan in bepaalde gevallen ook voorkomen dat een opdrachtgever in het buitenland je graag wil ontmoeten.

Over jou
We zoeken een aanpakker. Iemand die niet terugdeinst van een uitdaging en die dus een flinke dosis doorzettingsvermogen heeft. In deze rol is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt (ook in het Engels) en een team weet te motiveren en kan laten excelleren. De huidige fase van de organisatie vraagt een hoge mate van flexibiliteit van je. Je bent pragmatisch en accuraat en weet rust en orde te creëren. Technische kennis van materialen en technieken in de constructie en afwerking is een pré, maar als je deze dingen snel oppikt maken we toch graag kennis met je.

Wat we bieden
Zoals gezegd zit Dutch Deco Factory in een stroomversnelling. Het is een jong en gevarieerd team met een grote ambitie en veel creativiteit, een bruisende werkomgeving dus. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een moderne attitude die op het ene moment veel van je vraagt en op het andere moment veel teruggeeft. En we maken echt hele toffe dingen waar we supertrots op zijn! Naast een prima (onderhandelbaar) salaris krijg je 25 vakantiedagen per jaar (op basis van 40 uur).

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Ronald Zaunbrecher, Manager Sales & Marketing. Je kunt hem bereiken op 085 – 0043 060 of via ronald@dutchdecofactory.com