About Us

Careers

We are growing and always interested in meeting nice new colleagues.
Careers

Your Future depends on what you do Today.

Dutch Deco Factory is a fast growing company. We are always interested in meeting skilled and motivated people that fit in our energetic team. Fit the profile? We would love to hear from you. 

Senior Project Manager ( full time )

 

Projecten leiden die de wereld mooier maken. Dat is wat je gaat doen als Projectmanager. Dutch Deco Factory ontwerpt en creëert ware design- en kunstspecials; van klein kunstbeeld tot compleet winkelinterieur. En dat allemaal voor grote merken als Fendi, Lady Gaga, Efteling en Nike! Bij dit bedrijf geldt: the sky is the limit; niets is te gek! Ze gaan elke uitdaging graag aan. Jij ook?

Wat ga je doen als Projectmanager?

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en beheren van diverse projecten binnen Dutch Deco Factory. Hierbij geef je leiding aan het projectteam en bewaak je de kwaliteit.

Naast dat jij een positieve en productieve werkomgeving creëert, zorg je ervoor dat projecten op tijd worden afgerond, binnen het budget blijven én voldoen aan de gestelde doelstellingen van de klant. Komt een afgesproken deadline in gevaar? Dan haal jij alles uit de kast om dit op te lossen en te zorgen dat de gestelde doelen tóch worden gehaald.

Een uitdagende functie dus, waarbij echt geen dag hetzelfde is. Een rol waarbij je veel schakelt tussen verschillende werkzaamheden en steeds weer nadenkt over nieuwe technieken en out-of-the-box manieren om projecten zo goed mogelijk aan te pakken.

Daarnaast zijn jouw taken:

 • projectplannen opstellen en doelstellingen, scope en deliverables definiëren;
 • de communicatie coördineren tussen het managementteam en externe partijen zoals leveranciers en klanten;
 • mogelijke risico’s identificeren en risicobeheersingsplannen opstellen.

Wat bieden we jou?

 • Goed salaris van € 3.500 – € 4.500 (afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring).
 • Goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding én 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur).
 • Een uitdagende functie van 32-40 uur, waarbij je veel vrijheid hebt en dus zelf verantwoordelijkheid moet pakken.
 • Laptop en telefoon van de zaak en genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een hecht team van 11 collega’s die regelmatig leuke teamuitjes en borrels organiseren!

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een probleemoplossend denkvermogen, bent organisatorisch sterk en kunt snel beslissingen nemen. Ook weet je effectief te communiceren met verschillende belanghebbenden en te onderhandelen met klanten over budgetten en planningen. Jouw collega’s leiden, stimuleren en motiveren? Jij weet precies hoe dit moet! Daarnaast vind je het niet erg om bijvoorbeeld een keer ‘s avonds je laptop open te klappen en kun je goed omgaan met drukke periodes en strakke deadlines.

En verder heb je:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan ook enige ervaring als Projectmanager;
 • een goede beheersing van de Engelse taal (must);
 • kennis van financiële planning en budgettering en sterke analytische en rapportage vaardigheden.

Over ons

Dutch Deco Factory is ontstaan in 2015. Ondanks dat het bedrijf in Erp gevestigd is, weten grote merken hun tóch altijd te vinden. “Creating extraordinary objects to make the world more pleasing for the eye”; dát is waar het team van DDF elke dag weer gelukkig van wordt. Van sculpturen voor kunstenaars, attracties voor attractieparken, window installaties voor luxueuze

fashion ketens tot eigen ontwikkeling van nieuwe materialen.

DDF helpt uiteenlopende klanten met het design én de uiteindelijke realisatie van diverse projecten. Projecten waarbij écht out of the box wordt gedacht en waar het bedrijf zeker niet binnen de lijntjes blijft. Hun ambities voor de toekomst? Nog meer focussen op retaildesigners en hierin de grootste worden!

Zie jij jezelf hier al werken?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer via de sollicitatie- of WhatsApp button op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Dutch Deco Factory bij het wervings- en selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Dutch Deco Factory.

Heb je nog vragen over Dutch Deco Factory of deze vacature? Neem dan contact op met Evelien Pennings via evelien@steamz.nl of bel naar 06 83 49 48 62.

https://www.youtube.com/watch?v=jVf4tiYhp-E